I entrén förstår man att det här är allt annat än en vanlig restaurang i Florida. Menyn är en HEL BOK där du kan välja exakt hur du vill ha ditt kött utifrån tjocklek, storlek, temperatur, hur mycket rökt...osv. De har bara det finaste köttet och på restaurangen jobbar ca 150 personer i köket en vanlig kväll. Den kvällen vi var där hade de omkring 600 gäster men kökets kapacitet var 1200. 1200 gäster med individuellt, perfekt lagat kött.
Köttet serverades med tillbehören på bilden, marinerade morötter, gröna bönor, lökringar och en bakad potatis. Innan middagen fick man en löksoppa (himmelsk) och en fräsch sallad som också ingick i köttmenyn.
Vår servitör hade arbetat där i 26 år och tog hand om oss hela kvällen. Vi fick besöka köket på en rundtur och också deras vinkällare, den största privata vinsamlingen i världen! De hade flaskor från 1853 med värden upp till 30.000 dollar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar