tisdag 14 augusti 2012

Min läsning

På somrarna brukar jag hinna läsa många böcker. Jag läser året om men på somrarna har det brukat bli mera läsning eftersom vi stora delar (när vi befinner oss i Sverige) brukar vara i stugan och där finns bara...läsning. Om kvällarna. På bryggan. Och till morgonkaffet.

Den här sommaren har jag totalt kommit efter med min sommarläsning. Först hade vi gäster som "krävde sällskap" kvällstid och sedan vi kom hit till Buddbyn så har jag tittat på tv på kvällarna. Just det, TV! I mig fanns visst något uppdämt behov av tv-tittning mellan 21-23 eftersom vi inte har någon tv i USA. Och har jag inte tittat på tv så har jag sträcktittat på serier nattetid. Suits, för att vara mer specifik. Så då har läsningen också kommit i andra hand. Nu har jag bara ca 10 dagar på mig innan jag åker hem (hem är allstå NYC för ni vet väl att vi emigrerat på riktigt?) och jag måste hinna läsa följande böcker. Var ska jag börja?

3 kommentarer:

  1. Lite gammalt och lite nytt verkar det som. Fruset offer var riktigt bra, sen kom jag mig aldrig för att läsa fler av Blunt,
    ser ut som den där Finnigan eller vad den nu heter av Roslund/Hellström, deras bästa tycker jag. Kan annars rekommendera Rikitikitavi av Rikard Wolff, även om den inte var med i din hög.
    Kram
    deckarfantasten i Solna

    SvaraRadera
  2. Har ni flyttat helt?? Sålt lgh?? / kristin

    SvaraRadera
  3. Emigrerat? Ni har alltså ingen bestämd tid i NY? Jag trodde ni skulle stanna ett par år och sen komma "hem"? Hoppas ni har haft en underbar sommar trots allt regnande här i Svedala. Ha det bäst! /Ann-Louise

    SvaraRadera