onsdag 30 januari 2013

Firad

Jag känner mig som världens rikaste idag. Firad av min älskade familj med glada morgonpigga barn, hembakad tårta med ljus och fina presenter. Bättre kan en födelsedag knappast starta.

43 idag. Going on middle age.



tisdag 29 januari 2013

Jag var ute ikväll

På lokal! Det händer ju inte särskilt ofta nuförtiden så det är verkligen extra kul när det händer.

Ikväll var det alla mammor i Nelles klass (nästan alla, vi var 12 st) som träffades på en restaurang som heter The Park i Meatpacking District/Chelsea. Otroligt fin inredning, bra ljus, bra volym - sånt man gillar när man vill umgås. Maten...sådär. Men ok.

Samtalen rörde sig av förklarliga skäl mycket runt skolan och barnen men vi hann också prata om LIVET. Hemma i Sverige så har jag aldrig mött någon som har en släkting som överlevt förintelsen. Vid detta bord så var det åtminstone två av mammorna vars släktingar (eller mäns släktingar) som genomlidit koncentrationsläger, bl.a. Treblinka. För att sedan komma hit, till New York.

Det är så intressant att bo här. New York ÄR verkligen the melting pot. Här möts vi alla som New Yorkers med våra berättelser. Ikväll var vi mammor från Sverige, Italien, Canada, Indien, Belgien, Spanien, Holland, Amerika... Jag fattar inte att vi någonsin ska kunna flytta härifrån.

Det finns roliga läxor också!

Att skriva och träna på sina glosor i raklödder (eller rök-ludd som Nelle envisas med att kalla det) på köksbänken är en kul läxa! Till och med så kul att storebror vill vara med.

Den enda som det kanske inte är lika kul för är väl mamman. Som får städa efteråt. Oavsett om barnen städat eller ej. I sanningens namn kan det faktiskt ibland vara värre när barnen städat. Och ja - PK - det kan vara en pappa också. Eller två mammor. Eller pappor. Eller...nej, nu orkar jag inte mer.





Båten Part II

Båten, ni vet. Häromdagen hade lastbilen en text där det stod Correctional Facility Nånting... Det betyder alltså att det FINNS en koppling till något fängelse! Och idag var det en nyare, större lastbil. Vi bara måste skaffa en kikare.



Ibland har man tur

Igår hittade Richard den här stolen på gatan! För mig blev det kärlek vid första ögonkastet. Utöver det hade jag precis lagt ett bud på två rutiga fåtöljer. Så nu har vi snart vääääldigt många stolar här hemma. Men det är bra för vi har ju mycket gäster också.

Speaking of...vi kommer hyra ut vår lägenhet i sommar. Om ni vet någon som vill hyra lägenhet med spectacular view i NYC under sommaren - säg till! Vi kommer ta $150-200/dygn beroende på hur många som bor och $100 om vederbörande tänker använda a/c (el är mycket dyrt i det här landet). Så om du har en vän eller kollega som ska hit på semester, hojta till!

Stolen:



måndag 28 januari 2013

Jag och Edward räknar matte

Han räknar med huvud och penna och jag dubbelkollar med miniräknare. Helt "plötsligt" händer det här - alltså allvarligt, har ni någonsin sett det här? Vi höll på att skratta ihjäl oss!!!

Nystarten som kantrade...direkt

Det var kul i lördags och kvällen slutade med luftgitarr framåt småtimmarna. Faktum är att den slutade med ett helt "luftband" med gitarrist, trummis, basist OCH sångare. Kul! Det var längesedan. Söndagen var lite seg så jag säger inte så mycket om den.

I morse var det ju nystart för mig med träning och "sunt". Det gick sådär. Varken jag eller min kompis var särskilt taggade och vi pratade mest i gymet. Om hur jobbigt det kändes att bikinisäsongen snart är här. Men, nåt måste vi ju gjort också (vi satt ju iallafall vid de där maskinerna) och allt är ju bättre än inget tänker jag. Sen blev det ännu mera fel. Ingen lunch vilket resulterade i en jättesmoothie framåt två och nu kaffe och choklad klockan tre. Mörk förvisso men ändå. Illa illa. Ny dag i morgon.

Har jag berättat att vi ska åka till Florida på vinterlovet om två veckor? Det ska vi iallafall. När vi åkte över hit för ett år sedan ganska exakt, så bokade ju FN vår resa. I FN:s resestadgar står det att "om resan är över x antal timmar får man åka Business Class", så det gjorde vi. Min TV-apparat var då trasig i flyget och det blev värsta rabaldret om det hos flygvärdinnorna. De provade med andra lurar, startade om skärmen, startade om systemet men inget funkade. De trodde att om man startade om hela flygplanet så skulle det kanske fungera men eftersom vi redan var i luften var det liksom inte "an option". Jag brydde mig väldigt lite om det här för jag brukar aldrig titta på film på flyg. Jag tyckte det var fantastiskt att kunna ligga ner och läsa och jag var hur nöjd som helst med det. Men är det business så är det business - allt ska funka. Som kompensation för detta hemska fick vi en voucher på $600 som räcker i ett år. Den ska vi nu använda för att flyga till Tampa på vinterlovet. Ska bli så härligt att komma tillbaka dit! Jag längtar efter sol, värme och färgglada kläder. Det är bara det där med bikinin...

lördag 26 januari 2013

Mot Brooklyn

Barnvakt. Ikväll får vi se vad Williamsburg har att erbjuda. Hit ska vi gå:

http://isa.gg/




torsdag 24 januari 2013

Har jag börjat knarka?

Titta på mina ögon på den här bilden. Snacka om stora pupiller va?! Jag
Har såklart inte börjat knarka men väl varit till optikern idag. Behövde kolla synen och skaffa nya linser.

De senaste åren har jag beställt linser på nätet. Smidigt och billigt och så länge det "känts bra" så har jag kört på. Nu kände jag att synen kanske ändrats lite så det var dags för en koll. Optikern här trodde inte sina öron när jag sa att det var tre år sedan sist (är jag helt onormal?). Minst en gång om året tycker man här, helst två! Och full koll ska det vara. De kollade de sedvanliga bokstavsraderna, skärpa i form av att titta in i en maskin med ett hus, de puffade luft i ögat för att mäta...något...och så droppade de några droppar för att öppna pupillen så att de kunde se in i ögat. Mina pupiller är stora och ljuskänsliga normalt men det här var ju rent löjligt. Jag såg INGENTING nästan, blev ljusskygg som en vampyr och så de här pupillerna. Osminkad och med bihåleinflammation. Jag fick en del blickar på Lexington Avenue kan jag säga.

Nu ska jag byta styrka i linserna för ögonen börjar gå tillbaka i styrka och för närvarande är det lika "illa" åt båda hållen, dvs jag ser lika illa på långt håll som på nära håll, -1,25. För mig innebär det att jag är på väg mot läsglasögon men just nu klarar jag mig med blotta förskräckelsen.

Nya glasögon behöver jag också skaffa. Lutar åt ett par Tory Burch men ska bestämma mig i veckan och då får ni se.

Nå, pupillerna, vad tycker ni? Betänk att jag står i starkt solsken.

Och herregud, jag ber också ödmjukast om ursäkt för att jag är så anskrämligt ful idag.



onsdag 23 januari 2013

Penicillin

Besök hos doktorn idag resulterade i penicillinkur och kortisonspray. Nu hoppas jag bli av med bihåleproblemen. Intressant var att doktorn här tror att det kanske kan vara en allergi som utlöser problemen i bihålorna. Det börjar som ett allergiskt besvär och när det inte tas om hand så "stannar det kvar" och blir problematiskt för bihålorna. Det är tydligen vanligt när man får problem regelbundet som jag ju faktiskt har. Hm. Vi får se. Skönt att få det behandlat iallafall.

Mamma!

Titta:

Varför var det en dålig dag igår?

En del dagar blir bara inte bra. Igår var det en sådan dag för mig. Jag har dragits med en "förkylning" hur länge som helst och nu är det väl bara att inse att jag måste gå till doktorn och få penicillin. Det är bihålorna som spökar igen och det gör mig oerhört trött. Trött på riktigt men också trött på allt och "alla"...vilket väl i ärlighetens namn gick ut över barnen igår. Barnen har också varit sjuka och är också trötta. Kombinationen var igår (ihop med ett berg av läxor och broccolisoppa till middag) inte den bästa. För att uttrycka sig milt så var väl ingen av oss direkt snälla. Eller på topp.

Den otroligt stora baksidan med att vara förälder i det läget är ju att man också (som grädde på moset) får ruskigt dåligt samvete när man  haft en dålig dag och "låtit det gå ut över" barnen. Nu menar jag inte att jag slagit eller skrikit åt mina barn men de fick kanske inte precis den uppmärksamhet och det stöd de önskade vid läxläsningen och middagsbordet. Jag försöker trösta mig med att barn å andra sidan inte är långsinta så i morse var det glada toner igen. Från allas håll. En god natts sömn för alla gjorde susen den här gången. Med.

Dock är min bihåleinflammation inte ett dugg bättre så jag kan inte träna, knappt vara ute (det gör helvetiskt ont att vara ute i kylan - vi har kallare än både Stockholm och Luleå idag...) och jag blir låg av det. Så fort Dr Resnick öppnar klockan 10 ska jag hänga på låset.

Och jag ska inte laga broccolisoppa till middag.

tisdag 22 januari 2013



Jag har inte lämnat er

Jag är bara lite trött. Och det har varit en riktigt, riktigt dålig dag idag. Så nu går jag och lägger mig och hoppas på "bättre tur i morgon".

lördag 19 januari 2013

Sådärja, just det.

Jag googlade HTH (har tydligen blivit besatt?) och hittade det här. Ha! Det är inte bara jag! Nu kan jag släppa det här. Det känns skönt.



fredag 18 januari 2013

Jag brukar inte plåga er med youtube-klipp men...

...det här klippet måste ni bara se! Appropå min (och er) träning just nu. Ha ha ha,  kan han kan jag!

HTH

På 1980-talet gick det någon trend att man skulle ha HTH-kräm att smörja in sig med. Plastflaskan var vit/gul och jag antar att man tyckte att den luktade gott då, ungefär som Jane Helen-schampo eller musk. Alla skulle ha den. Iallafall såg jag härom dagen en flaska med omnämnda HTH i en butik och idag läste jag reklam för krämen. Jag blev mäkta förvånad, om inte rent utav chockad - den verkar överlevt trots utbudet som trots allt idag är enormt!? Varför bryr jag mig om det här då? Jo, för jag kommer ihåg att jag hatade den där krämen för den SVED SOM ELD på kroppen när man smorde in sig. SOM ELD!!! Ingen annan skönhetsprodukt har varken förr eller senare fungerat så dåligt på mig som HTH. Nu måste jag bara fråga er, är det någon som känner igen sig? Sved HTH på er också eller är det bara kemi när den "är som sämst" på mig? Hur kan en sådan här produkt överleva???

PS
(Om någon av er är på min sida kan vi starta en hatsida på Facebook. För det här är ju verkligen någon man vill lägga tid på...eller? Slösade just bort 25 sekunder av ditt liv...)

torsdag 17 januari 2013

NSTR

Nothing.
Special.
To.
Report.

Jag har nu haft på mig pyjamas sedan i lördags. Med OnePiece utanpå. Man är väl inte helt utan stil?

onsdag 16 januari 2013

Vabbar

Kanske man inte kan prata om vab när man är ledig hela tiden men det är likaväl det jag gör hela dagarna just nu. Vårdar barn. Först var det ju Nelle med magsjuka och igår kom Edward hem med hög feber. Så idag blir vi hemma i sängen. Min träning ligger lite i malpåse den här veckan men det kanske är lika bra för jag känner mig själv lite krasslig med halsont.

Här i USA pratar man just nu om säsongens influensa. Det är tydligen 10 ggr så många som insjuknat i år, 74 barn har visst dött (och detta bara i New York som visst är särsklit hårt drabbat?) och man uppmanar till massvaccinering. Om man inte vaccinerar sig anses man illojal. Vi har I N T E vaccinerat oss. Eller, Richard har, men inte jag och barnen. Vi är starka, friska och jag ser inte varför vi ska pumpa oss fulla med....ja, vad? Efter svininfluensan tycker jag det känns svårt att lita på både mediahanteringen och vaccinet. Hur känner ni?

Jag har pratat med en mycket kompetent sjuksköterska i Sverige och fått rådet: är ni friska kan ni strunta i vaccinet. Är ni riskgrupp, vaccinera!

tisdag 15 januari 2013

Hur vet man att Brie-osten man köpt är riktigt krämig?

Gör skåptestet!
1.Tappa en liten bit Brie från skärbrädan.
2.Fastnar den på skåpluckan under kan du...
3.Räkna med att den är krämig!



måndag 14 januari 2013

En vanlig måndag

Det är kväll. Barnen sover och du har tagit en dusch utan att för den skullen tvätta håret eftersom du ska tvätta det i morgon bitti. Du färgar ögonbrynen just innan du ska gå och lägga dig och helt plötsligt SER du dig själv i spegeln. Och undrar hur det är möjligt att du fortfarande är gift. Livets mirakel. God natt!

Om båten

Nu ska jag berätta om den där båten som har en lastbil på däcket. Varje morgon klockan tio i sju så kör den där båten förbi oss här i East River. Anledningen till att jag vet att klockan är tio i sju är att den där båten "lever om" något infernaliskt! Det är som att den inte har någon ljuddämpare, om nu båtar har ljuddämpare. Iallafall så var det ljudet som först fångade vår uppmärksamhet någon gång i april, när vi precis flyttat hit förra året. Sen började vi titta lite närmare på båten och såg att den hade en lastbil som last varje morgon. Exakt samma tid, exakt samma ljud och exakt samma lastbil ombordlastad varje morgon. Vart var den på väg? Och varför hade den en lastbil med sig varje dag? Det var frågor vi ställde oss och det var ganska "spännande", tyckte vi.

Sen någon gång i höstas så började jag promenera med ett gäng "tjejer" (något patetiskt över att kalla sig tjejer i den här åldern men vad ska man säga, allt annat är värre - damer, kvinnor, brudar...) som bor här i samma hus som oss. Alla har barn i UNIS så vi gick vår morgon-Powerwalk så fort barnen åkt iväg med skolbussen. En morgon började vi prata om den här "mystiska båten och lastbilen". Då fick jag en förklaring av min vän D! Hon hade hört  att det är The Coroners (Rättsläkarens/Obducentens) lastbil och att den helt enkelt används för att köra lik från ena sidan av Manhattan ,Upper Manhattan/Bronx/Norra New York, till sjukhusen på Lower Manhattan. Detta för att slippa med en lastbil full med lik på vägarna!!! Men hur...läbbigt är det? Hon hade till och med hört att liken kom från fängelser!!!

Nu vet jag inte med 100 procentig säkerhet om det här är sant men vi har lyckats se att lastbilen har ett sådant där "Hälsomärke" på sidan, ni vet en sådan där symbol som står för...MEDICAL, typ. Visst är det här lite sjukt... men samtidigt smart. Hellre en lastbil med lik på floden, än en lastbil med lik på krogen. Liksom. Om den skulle krocka eller så. Dåligt - jag vet!

När slumpen får avgöra

Vår klocka som vi har på vår tavelkritevägg i köket har gått sönder. IKEA. Love them men den här höll inte ens i ett år och det tycker jag är skandal. En klocka ska hålla i många år... Tur att vi då hade med oss en från Sverige. Den här tror jag kommer från Richards föräldrahem eller till och mer morföräldrahem och "går som en klocka", ha ha! Den hade dock slut batterier efter x antal år i en låda. Så, jag rotade fram ett nytt batteri, klickade in det där det skulle vara och tänkte att jag skulle ställa klockan....

När slumpen får avgöra så är det ibland som om alla universum är i synk.

DEN STORA SANERINGEN









söndag 13 januari 2013

Börjar bli senil

Och lat. Därför frågar jag er, har jag berättat om den här båten och lastbilen tidigare? Om inte så måste jag göra det.

Är det någon som tvekar?

På att den här tjejen en dag kommer att jobba inom kultursektorn - namnet, looken, attityden.



Det kanske bara är jag som tycker det här är roligt eftersom jag inte "jobbar" nu men jag delar den ändå med er!



Peppar, peppar...

Än så länge är det bara Nelle som är sjuk men det är som att gå på mycket tunn is det här med magsjuka. Och inte ropa "hej" förrän... Jag skulle kunna rada upp alla gamla visdomsord/ordspråk på hög men visst är det så med magsjuka - man tror att man klarat sig och så "bam!", så ligger man iallafall där och flämtar framför toastolen.

Igår så gjorde vi ingenting. Verkligen ingenting. Vi skulle ha middagsgäster (sorry A, GO & I) men vi var såklart tvungna att ställa in. Vi hade planerat att bjuda på Tex Mex och lite annat gott men nu ligger den där maten i kylen och stirrar på oss. Vi åt förvisso Chicken Fajitas igår till middag men det var motvilligt. Jag gillar verkligen Fajitas och det var därför det var motvilligt...ni förstår...alltså, om det kommer på bakskjuts, så blir det lite svårt att äta det i framtiden. Jag har en sådan erfarenhet med Haloumi, som jag också verkligen gillade tidigare. Och knappt kan äta idag. Ok, lite för mycket info för er kräsmagade va?

Idag då. Planen är: pyjamas hela dagen, tvätta resten av berget med täcken och kuddar (barn kräks alltid ner ALLT i hela sängen, eller hur? Lite som en snökanon...) och så ta hand om lillan. Som just kräktes igen.

lördag 12 januari 2013

Kommer bli en lång helg...

...eftersom vi är vakna dygnet runt. Magsjuka is in the house! Först ut....trumvirvel....Nelle!

Ps Bilden är arrangerad med Nelles tillåtelse! Hon sover räv...

fredag 11 januari 2013

Fredag kväll

Veckans härligaste kväll. Hela helgen framför sig. Ett glas dryck av valfri sort, för mig ingefärsdricka (alkoholfri såklart det är ju boot camp som gäller!) ikväll, god mat med fördel separerad från barnens måltid. Just den här fredagen har vi ett barn på fotbollsträning och det andra har en sleep-over med en kompis och de spelar Wii i storebrors rum. Radion spelar förvånansvärt bra musik. Det känns på det stors hela riktigt nice. Enda smolket i bägaren skulle väl vara att i morgon börjar basketträning för "lillan". Balett är tydligen helt passé. Ja ja, hon gjorde en hel termin iallafall. Men nu måste vi upp i morgon bitti klockan åtta och sen stå i givakt i svettig gymnastiksal varje lördag morgon. Föräldrars lott antar jag.





Täningsveckan - status

4,5 morgonpromenader - Check!
4 pass om minst 30 minuter i gymet - Check!
Gorillan - 1 pass - undermåligt men har glömt bort honom...
Köpt två fitness-tidningar och "läst på". Gjorde ett träningsprogram idag från en tidning som var jättebra. Lätt att annars fastna i samma rutin varje dag. - Check!
Har en träningsbuddy som är lika motiverad som jag och som också vill UTVECKLAS! - check!
Har inte ätit något socker på hela veckan annat än det som finns i mat och frukt och juice och så... - Supercheck!

Vågen rör sig nedåt redan.

Der var nog allt.

torsdag 10 januari 2013

Jag fick en ny telefon!

Såg att jag aldrig publicerat det här inlägget igår så nu får ni hålla tillgodo med att leva i "dåtiden" en dag.

Mitt "mission" för dagen var att gå till Apple Store i Grand Central Station och bråka om min telefon.

Telefonen fungerade inte alls som den ska, den hängde sig, batteriet fungerade inte alls ibland utan laddade ur på 30-40 minuter och den blev emellanåt brännvarm...kanske, inte "bränn" som att man faktiskt bränner sig men verkligen, verkligen varm. Det här var andra, eller tredje gången (kommer inte ihåg) vi var inne med min telefon och den här gången brydde Apple sig inte om att försöka "felsöka" mer. Deras tekniska undersökning visade inte på något konstigt och de trodde att det var mjukvaran, någon bugg i en app (som jag har eller har haft) eller ett trasigt batteri. Jag fick en ny på stående fot. Skönt när det inte krånglar!

Så nu har jag rensat bland appar, ska försöka rensa kontakter och starta på ny kula. Katarsis kan vi kalla det.

Finns det några appar ni inte kan leva utan? Jag har några som jag använder jämt:
-Blogger, för att blogga
-Facebook, för att jag vill veta vad alla äter till middag, var de åker på semester, vilka drinkar de dricker på semestern - var vi alla (inklusive mig själv) presenterar våra Alter Egon
-Aftonbladet supernytt
-Skype
och
-Hemnet SÅKLART!!!


God morgon!

Hur mår vi idag?









onsdag 9 januari 2013

Jag vågar nästan inte säga det...

...men vi tittar på nytt boende igen! Ni hörde rätt! Och ni alla som känner mig vet ju att det här är ett friskhetstecken. Iallafall när det gäller mig, ha ha. Men visst - jag är lite som "kaminmannen" i Killing-gänget, kan liksom aldrig sluta. Eller han hi-fi-killen med velourbrallan, Farbror Barbro, "det finns inga genvägar till den perfekta bostaden".

Det är spännande! Mer kan jag faktiskt inte säga. Det ligger i Stockholm. Nu säger jag inte mer. Centralt. Tyst! 10-tal på Södermalm....mmmmph! Knip.


tisdag 8 januari 2013

Vad det var skönt att komma hem

Nu har jag varit hemmakatt ända sedan vi kom hem. I söndags tog jag och Nelle en tur in till 5 Avenue för att handla en docka till Nelle (som hon fått presentkort på o julklapp), men annars har jag bara varit hemma. Det har varit så skönt! Men nu känner jag att jag måste hitta på nåt. Julen är bortstädad, man kan se botten av vår tvättkorg igen och förkylningen börjar äntligen släppa sitt järngrepp. Jag är redo! Men för vad..?

Slänger in en helt omotiverat malplacerad bild som heter "Jag och Priscilla Presley blir ett".

måndag 7 januari 2013

Träningen

Det kanske är en slump (men jag tror inte det) men när jag skulle skriva rubriken till det här inlägget så blev det "Tärningen" istället för "Träningen" och det är väl lite så det känns. Det är som ett tärningskast. Får man en etta eller en sexa? Hur ska det gå den här gången? Att börja om. Börja om att komma iform. Igen.

Dag 1, vilket alltså är idag, har iallafall för mig varit en dag av självförtroende och motivation. Mitt upplägg ska vara veckovis, jag kan inte tänka längre än så. Jag tänkte köra så i 12 veckor (om jag håller ut) och sen ska det "rulla av sig själv". Upplägg för den här veckan är:
-Power Walks på vardagmorgnar när det är möjligt. Vissa dagar har jag andra saker att göra men de morgnar det går ska jag ut. I ur och skur!
-Styrketräning 3 dagar i minst 30 minuter. På maskiner i gymet. Har läst på Olga Rönnbergs träningsblogg att tjejer i vår ålder (40+) ska träna musklerna "hårt" för bästa resultat. Om man alltså vill ha resultat på fettförbränning och muskelbyggande. Alltså, inget "fjantande" med toning, lätta vikter och många "reps" längre. Nu är det hårdlyft som gäller. De kvinnliga hormonerna göra att vi håller fast vid fult fett på ett annat sätt i den här åldern och då gäller det att få fart på muskelförbränningen igen. Jag tror på henne, här har ni en länk. Och här kan du läsa om hur du ska tänka/äta enligt din "kroppstyp". Jag tyckte iallafall att det här var intressant.

Sen ska jag utöver det försöka fylla på med korta övningar när "andan faller på". Jag har laddat ner en app som heter "Gorilla Workout". Jag har lite-versionen och ska köra de här korta träningsrundorna varje dag. Det tar inte mer än någon minut men i långa loppet så måste det ju göra skillnad.

Sen ska jag testa en video jag såg på youtube. Återkommer med den.

Maten är ett annat kapitel. Vill helst detoxa mig från sockersuget men ska gå till en hälsokost och fråga vad de rekommenderar. Kanske blir en fastekur i några dagar, eller någon skum detoxdryck eller te eller nåt. Måste be om hjälp här. Tills dess äter jag som vanligt men nyttigare, inga stressade icke-luncher eller drickyoghursalternativ, och jag jag ska undvika att sätta i mig en godispåse varje kväll. Jag har köpt nötter och massor med grönsaker. Och bär. Frukt...jag vet inte men frukt är INTE godis. Finns det någon kul frukt? Nån som man kan "längta" efter?

Hur lägger ni upp det?

Jag har tagit en bild av mig själv idag. Jag såg den här bilden på Carolina Gynnings blogg och blev inspirerad.

Jag tror det idag!



söndag 6 januari 2013

I morgon

I morgon startar jag om med mitt sunda liv. Träning, bra mat, sömn och ett försök att skära ner på sockret... Tjuvstartar med en Power Walk med kompis idag. Bästa sättet att umgås!

Vilka hakar på? Beach 2013 - here we go again, ha ha ha!

lördag 5 januari 2013

Sista dagen på jullovet

I morgon är sista dagen på jullovet. Idag har vi lämnat tillbaka husbilen, packat upp, tvättat 15.000 tvättmaskiner, barnen har spelat på sitt nya Wii, lekt med kompisar och vi har haft pyjamas på oss hela dagen. Så himla skönt. Och i morgon blir det likadant. Det är den sista dagen på jullovet.



Home Sweet Home!