onsdag 16 januari 2013

Vabbar

Kanske man inte kan prata om vab när man är ledig hela tiden men det är likaväl det jag gör hela dagarna just nu. Vårdar barn. Först var det ju Nelle med magsjuka och igår kom Edward hem med hög feber. Så idag blir vi hemma i sängen. Min träning ligger lite i malpåse den här veckan men det kanske är lika bra för jag känner mig själv lite krasslig med halsont.

Här i USA pratar man just nu om säsongens influensa. Det är tydligen 10 ggr så många som insjuknat i år, 74 barn har visst dött (och detta bara i New York som visst är särsklit hårt drabbat?) och man uppmanar till massvaccinering. Om man inte vaccinerar sig anses man illojal. Vi har I N T E vaccinerat oss. Eller, Richard har, men inte jag och barnen. Vi är starka, friska och jag ser inte varför vi ska pumpa oss fulla med....ja, vad? Efter svininfluensan tycker jag det känns svårt att lita på både mediahanteringen och vaccinet. Hur känner ni?

Jag har pratat med en mycket kompetent sjuksköterska i Sverige och fått rådet: är ni friska kan ni strunta i vaccinet. Är ni riskgrupp, vaccinera!

1 kommentar:

  1. så är rekommendationerna här också ang svininfluensan som gör rond 2 i Sverige.
    Annika

    SvaraRadera