söndag 31 mars 2013

Det var stängt!

Ingen av oss trodde väl att FN skulle kunna ha stängt, men idag så hade de det. Säkerhetsrådet, Generalförsamlingen - Bommat! Stängt! Låst! Med hänglås.

Så vår utflykt vi planerat idag fick bli att besöka Sekretariatet (där tjänstemännen jobbar) och FN-shopen samt att titta på omgivningarna och utsikten. I morgon gör vi ett nytt försök.

Som ni ser på bilderna så är det min vän Lisa och hennes två barn som är här och hälsar på. Barnen har påsklov samtidigt och då passar vi på att träffas och ha "barnsemester" tillsammans på Manhattan. Vi har känt varandra i 23 år nu (mer än halva livet!) och jag känner mig lyckligt lottad över att ha en sådan vän i mitt liv. Igår satt vi länge och pratade och konstaterade då att vi numera kan träffas och ha långa samtal med varandra även när barnen är med. För några år sedan när barnen var mindre så var det ju alltid någon som skulle ha ny blöja, sova middag, äta en skrapad banan, o.s.v....och egentligen så var det en serie oavslutade konversationer man hann med på en träff. Då. Och så här är det nu. Men så är ju livet. Och om vi nu fortsätter vara vänner så kommer vi få gå igenom en massa andra faser också innan vi når "slutstation". Med detta vill jag bara säga, Tack för att du är min vän, Lisa. Nu gör vi barn-stan ihop!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar