lördag 19 oktober 2013

Alltså vilken natt!!!

Resan till Niagara Falls...oj oj oj. Vi åkte ju direkt efter Richard slutat jobbet igår och tänkte att vi skulle köra lite drygt halvvägs. Eftersom barnen somnat och vi var "pigga" så tänkte vi att vi kör lite till så har vi inte så långt kvar på lördagmorgon. Körtiden till Niagara Falls från New York är ungefär 7 timmar. När vi kom till Rochester, en större stad ca 2 timmar från NF, så kändes det perfekt. Vi hade inte bokat något hotell utan vi tänkte bara sova på något enklare hotel/motel och sedan dra vidare. Hur svårt kunde det va liksom? Hur som helst så ser vi en reklamskylt med ett gäng motel och svänger av motorvägen. Ser ett Inn av något slag och tänker "perfekt!", här bor vi. Klockan är nu ungefär kvart i tolv. Visst det är sent men barnen sover och har sovit i drygt tre timmar så det känns ok. Richard går in, blir borta en bra stund och kommer sen tillbaka till bilen. 
-Det är fullt! Hon har ringt alla hotel här omkring. Samma sak, inte ett rum kvar. 
Ok, tänker vi, otroligt vilken otur men det är väl bara att köra vidare. Little did we know. Och nu hade barnen vaknat.

Vi åkte till minst 10 hotel. Fullt. Fullt. Fullt. Ett rum för rökare finns kvar. Blä! Fullt. Fullt. Fullt. Eller så var ägaren till motellet FULL (typ) så det kändes inte riktigt heller som ett alternativ. Vad var det med Rochester-området? Det fanns inte ett rum ledigt?!

Till sist fick vi veta att det pågick en stor ishockey-turnering, "Fire on Ice", i stan och att det var kört. Tusentals registrerade spelare med familjer. Ni kan dra vidare. Hade ju varit bra om någon sagt det tidigare. 

Körde en halvtimme till och tog utan problem in på ett Best Western i Batavia. Nu var klockan lite över halv 3. Dödströtta. Men vi somnade gott. Och nu är vi på väg igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar