onsdag 30 april 2014

Happy Hour

I hissen på väg till Happy Hour i huset. Ni kommer ihåg, va? Mat, vin, öl, film för barnen, manikyr, massage...en helt vanlig onsdagkväll 18-20. Kostnad ej specificerad på hyran.

Roligast under kvällen var spontankommentaren jag fick av en granne, "Lotta, you look so healthy!". Jag blev så glad att jag till och med skickade ett sms och tackade senare när jag kommit hem. Det ska man komma ihåg, en positiv kommentar eller komplimang till någon annan kan göra dennes dag! På riktigt!

2 kommentarer:

  1. Cecilia Joelsson1 maj 2014 kl. 13:39

    Härligt Lotta! Jag lever fortfarande på en kommentar jag fick från en ny mamma i min stora tjejs klass för ca 5 år sedan: "Vad tränar du Cilla? Du ser så otroligt atletisk ut..."
    Till saken hör att jag typ inte tränat något alls under mitt då hittills 39-åriga liv hmm. Nu har jag dock kommit igång sedan några år :) Men att se ATLETISK ut kändes väldigt bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sug i dig så länge det varar, Cilla;) Visst blir man glad av sådana kommentarer, nu ska vi se till att sprida glädjen vidare. Och BRA att du kommit igång med träningen!!

      Radera