torsdag 7 juni 2012

Det här är kul!

Jag tycker det är kul med "kändisar", jag erkänner! Ända sedan vi flyttade hit har jag ju önskat att få se någon riktig MEGA-KÄNDIS!!! Madonna, Sarah Jessica-Parker, Woody Allen...eller förresten - honom struntar jag i. Hemma på söder i Stockholm vimlar det ju av svenska kändisar och jag tycker att jag stöter på någon nästan varje dag. Och eftersom jag nu bor på Manhattan (eller nära iallfall) så finns det ju faktiskt en möjlighet att jag ska kunna stöta på någon MEGA-KÄNDIS. Nu när ni läser det här så kanske ni tror jag jag liksom "bygger upp" texten så att jag nu ska berätta att jag har sett en MEGA-KÄNDIS. Nej, riktigt så roligt var det inte men det här är vad som hände.

Idag var jag på Bloomingdale's. Lägg ingen energi på att fundera på varför...ok? När jag står och fingrar på något på Kosmetikaavdelningen så kommer det fram en försäljare som frågar om jag vill få en "facial". Det är gratis och tar ca 20 minuter. Ok, tänker jag, varför inte? Och här väljer jag att tro att de valde ut mig för att jag ser trevlig ut, inget annat. Hon som sedan gör min "facial" presenterar sig och vi börjar prata. Bland annat om var jag är ifrån, var hon är ifrån...small talk. Hon är Manhattanfödd och uppvuxen här. Hur var det då frågade jag? Jo, säger hon, jag har ju växt upp och gått i skola med många som sedan blivit framgångsrika. Då vaknar jag till liv där under krämerna! VILKA DÅ TILL EXEMPEL?? Hon hade gått i skolan med Brooke Shields och Cynthia Nixon (från SATC), hon berättade att Cynthia Nixon egentligen är blondin och bodde i ett fint 4-våningshus på Upper East, att Brooke Shields växte upp under svåra förhållanden med en alkoholiserad, nästan tyrannisk mamma. Och så berättade hon att hennes första, första date någonsin var med...Ben Stiller!

Sånt här tycker jag är kul!

3 kommentarer:

  1. Tänk vilket mervärde kan vara att gå på Bloomingdale´s!! (Det hade du inte fått av den snorkiga expediten på Model´s.) Det är därför nylonstrumporna koster $2 mer är på andra ställen.
    //
    Annika

    SvaraRadera
  2. De ska naturligtvis stå : kostar $2 mer ÄN på andra ställen.

    SvaraRadera
  3. Fast det där med Brookan kan hon ha läst sig till, det visste tom jag, och då är jag bara uppväxt i den lilla hålan Farsta. Varifrån det kommer helt gäng kändisar faktiskt, Allsångs-Anders och Stefan Sundström (vi har tom haft samma jumpalärare:-9)
    A.

    SvaraRadera