fredag 9 november 2012

Fredagen den 9 november

Vaknade upp till ljudet av väckarklockan klockan 06.05. Steg i vanlig ordning inte upp förrän halv. Det blir många snoozar det... Det första jag gör när jag vaknar numera är att stirra rakt in i mobilens skarpa ljus och facebook. Det känns på något vis lättare att stiga upp när "Sverige" redan varit igång i 6 timmar. Hos er är det då eftermiddag och full fart. Sen tittar jag som vanligt in på mina "hotmeddelanden" som jag får från iCloud - THERE IS NO MORE STORAGE- NOOOOOO MOOOORE!!!!!!! Men....jag fattar ändå inte. Cloudet - ska det inte ha plats för allt? Eller är det en fråga om betalning nu? Smarta de där Äpplena.

Bestämde mig för att ta en semesterdag från jobbet (ha ha ha!) och åkte in och strosade runt i solskenet på Manhattan. Lexington, Park, Madison, 5th Av... Tänkte att jag har det bra härligt jag. Ett tag var jag på väg in på MoMa men det var för soligt för det idag. Det blev en härlig promenad.

Nu gör vi helg allihopa med nyinhandlad ost, ingefärsöl (utan alkohol så egentligen är det väl inte öl) och sparris. Blir kyckling ikväll, det är ju ändå fredag. Jag lyssnar på Regina Spektor på Spotify och förundras över det här med vänner. Att man har sån tur. Eller jag, iallafall. Att jag fått sådana nya fina vänner här, och att jag har sådana gamla fina vänner där...och där....och där. Kanske är det så att jag kommit in lite i "tacksamhetstänket" som för närvarande dominerar här i U.S.A. Snart är det ju Thanksgiving och nu haglar det dagliga uppdateringar om allt som folk är tacksamma över. Man borde nog tänka lite mera så året om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar