måndag 25 februari 2013

Mina stackars ben!

Idag blev det en långpromenad minsann. Jag och min vän M startade direkt i morse med siktet inställd på en PW i Central Park. Vi brukar ju gå nästan varje morgon runt ön (tar 45 minuter) så vi tänkte att det blir ungefär dubbla tiden idag om vi går en snabb loop i parken. Vi gick också förbi yoga-studion där vi har ett månadslångt medlemskap (jag fick det av henne i födelsedagspresent!) för att kolla in när vi ska börja. Blir nog nästa vecka som det ser ut i våra kalendrar just nu. Men sedan fortsatte vi bara gå...upp till Harlem, ner på Upper West. Vi tog en kaffe, gick in på i l'Occitane och fick en "ansiktsbehandling", dvs vi lät dem demonstrera hela deras arsenal av produkter på oss och fick med oss hela fickan full av prover. Sen gick vi den långa vägen hem och var hemma klockan ett. En dryg fem timmar lång promenad i solen! Det känns i benen...

Förresten har jag inte berättat vad jag fick av mina underbara nya vänner i födelsedagspresent. Jag fick dels det här prova-på-medlemskapet i en månad i en yoga-studio, dels ett set med duscholja, bodylotion och handkräm från Sabon, dels ett presentkort på Bliss! samt en vattenkaraff till nattygsbordet. Jag älskar er mina vänner. Nya som gamla.

Jag har tagit flera bilder idag i parken som jag ville visa er men de går inte igenom...jag måste ringa supporten sen ska jag visa. Parken är faktisk vacker på vintern också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar