tisdag 19 mars 2013

Människor utan humor och självdistans

Härom helgen var jag ute. Vi var på La Esquina, ett mexikanskt trendhak som ligger i SoHo. Hit går "det vackra folket"'och det är tydligen en av Madonnas favoritrestauranger när hon är i stan. La Esquina betyder "hörnet" på spanska och på utsidan så ser restaurangen ut som en "Taqueria" (mexikansk snabbmat) men går man in och ber att få komma till Brasseriet så kanske, men bara kanske, man blir insläppt till källarrestaurangen. Vi hade inte bokat bord utan bad om att få sitta i baren och fick komma in...på nåder.

Väl inne så var det en fantastisk stämning och vi blev direkt uppdraggade av två tjejer (ja!) i baren. En av tjejerna är fotograf och hon gav oss en massa tips om var man ska gå här i stan. Får återkomma till det.

Nu till ämnet, människor utan humor. Efter någon timme eller så så fick vi till sist två stolar i baren att sitta på och sedan rörde vi oss inte ut fläcken utan höll fast vid våra platser. Under kvällen kommer ett gäng brittiska tjejer i 30-årsåldern in. De var otroligt glada (liksom vi) över att ha kommit in och började fota sig själva med baren i bakgrunden. Poserande med byst ut, mage in och plutande läppar. Jag och min vän M kunde inte "hålla oss" utan höll instinktivt båda två upp kaninöron (v-tecken) ovanför deras perfekta frisyrer. Sen går det en stund. Antagligen tillräckligt länge så de hinner lägga ut bilderna på Facebook och tagga sig själva på La Esquina Brasserie. Då ser de vad vi gjort och kommer fram till oss.
-"Did you do this?".
-"YES!!!!" sa vi stolta.
Låt oss säga, DE VAR INTE ROADE.

Men allvarligt, hur kul är inte det? Visst skulle ni skrattat?

Sen tog vi de här bilderna på oss.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar