måndag 18 mars 2013

Träningsupdate

Hur går det med träningen? Ganska bra ändå tycker jag. Jag får till mina 2-5 pass i veckan. Ibland är de inte särskilt "hårda" men jag gör ändå nåt extra som kan liknas vid träning. Den där vardagsmotionen som man brukar prata om - "gå till jobbet", "ta trapporna när du har valet" - det gör jag alltid så när jag pratar om pass så menar jag att jag aktivt, utöver vardagsmotionen, tränar. I morse blev det en timmes powerwalk och en genomkörande på gymet. Jag har anmält mig till ett yoga-pass också, får se om jag hinner.

Och kosten då? Jag äter bra och försöker stå emot sötsaker. Vågen går långsamt nedåt... På dagarna är det inget problem, då är jag bara hungrig på mat, men sötsuget är starkt om kvällarna. Ibland lurar jag mig själv och bakar till barnen men visst är det så att de där knäckflarnen även går ner i min mage efter klockan 20 på kvällskvisten. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Jag kanske får ge upp. Är man en socker-junkie så är man...

Hur går det för er med beachformen?

Här är min förmiddagssmoothie-grönsaksjuice, halv banan, frusen persika och yoghurt. Samt lite krossade linfrön. Mmmmmm.....ser mumsig ut va?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar