tisdag 2 juli 2013

Förkyld

Det är otroligt längesedan jag var så här förkyld. Tjock snuva, ont i halsen, hes, hosta, svullna ögon som rinner, trött, anfådd vid minsta ansträngning...jag är som en KILLE NÄR HAN ÄR RIKTIGT FÖRKYLD!!! På ren göteborgska. Ha ha, nä - så illa kan det aldrig bli. Men nästan.

Vädret har varit halvdant idag och vi har mest skrotat runt. Jag har ringt lite tråkiga samtal till försäkringsbolag, sophämtning, latrintömning m.m. Sånt som vi tyvärr också måste göra på vår så kallade semester. För lite är det så att åka "hem" är inte riktigt semester. För oss är det en massa praktiskt tråk också. Men när jag tänker efter så kanske det är så för de allra flesta av oss. Semestern har som extra bonus ofta lite uppdämda behov och krav. På alla områden.

Tyvärr kan jag inte visa några bilder på hur vackert det är här just nu (mobilen är för gammal och "stöder inte det formatet") men jag kan lova er att Södermanland på sommaren är en riktig Bullerby-idyll. Idag åkte vi faktiskt förbi Blacksta och byn där Bullerbyn spelades in. Vi letade efter en ridskola till Nelle men typiskt nog så börjar ridlägret efter vi åkt härifrån. Men vi kunde boka in en privatlektion så nu ska lillan få rida lite i sommar iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar