tisdag 18 november 2014

Tankar en tisdagsmorgon

Jag satt och läste min egen blogg igår, alltså bloggen sedan starten, "Not on Stiletttos in Paris" och "Not on Stilettos in Stockholm". Och jag läste den med nöje! Så mycket roligt som vi varit med om de här 5 åren jag bloggat. Jag är så GLAD att det finns dokumenterat i skrift och bild för mitt minne blir i sanning inte bättre med åren.

Nu funderar jag på att försöka trycka upp mina bloggar i bokform. Så jag kan spara dem på ett "säkert" sätt, så barnen (om de vill) kan läsa när de blir större. Jag inser ju mer och mer att ju äldre de blir desto mindre kommer de vilja figurera i mammas blogg. De har sina egna sociala forum där de vill ge en bild av vem de är i sociala media. Och den behöver inte rimma med mammas bild... Det kanske är dödsstöten för Not on Stilettos? Och då får jag fortsätta i någon annan form. Att skriva, om än så litet, har nu varit en del av min vardag i 5 år, så det vore ju synd att bara sluta. Tankar en tisdagsmorgon...

Men vad tror ni om bokidén? Visst måste det finnas företag som trycker bloggar i print?

2 kommentarer:

  1. https://www.vulkanmedia.se/
    här lotta kan du trycka din blogg, klart du ska göra det,
    och kristian gidlund tryckte ju sin blogg i bokform, även om det var i syfte att ge ut den, och det kanske inte är meningen för din del.
    kram
    annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annika! Min bror hade kollat lite hur stor den är och den är visst lite över 2100 sidor... Blir nog till att slopa bokidén:)

      Radera