onsdag 18 april 2012

Träningen

Hur går det för er?

Jag tränar i princip varannan dag, 3-5 "pass" i veckan. Jag går, springer och gör hemmaövningar utifrån Charlotte Perellis träningstips (ja, jag har den boken, busted!). I förra veckan mailade jag PT:n här i huset och bad om att få bli hennes "client". Jag beskrev mig själv med några få ord där jag nämnde att jag har två barn, lite dålig rygg, knän, svag överkropp...tydligen tyckte hon att jag lät som ett vrak för hon har inte svarat. Jag ska maila henne igen och får jag inte svar då får jag väl söka en PT online. Då blir det någon svensk tror jag.

Vågen står på 52 kg och några mått har jag inte tagit men jag ska. Kosten är fortfarande min akilles. Önskar bli av med sötsuget och har börjat äta zink igen. Får se om det funkar den här gången...om jag verkligen kommer ihåg att ta dem. Har också lagt till lite antioxidanter och lite extra D-vitamin för vi har fortfarande inte riktigt blivit av med ett enträget virus. Nu har jag munsår igen och blåsor i munnen. Grannarna och barnen likaså.

Jag vill ha feed-back från er - hur går det för er? Eller ska jag säga dig, du som är med mig på sommarutmaningen!

PS Just det, jag har laddad ner RunKeeper i mobilen. Svårt att komma ihåg att ta med den när man tränar dock. Funderar på FunBeat...skulle vara kul att se hur mycket träning man totalt får in. Nån som testat FunBeat?

1 kommentar:

  1. Funbeat är bra! Många bra träningsprogram och chatter att lära sig av. Du kan även kolla träningsrundor på platsen du är etc. Glöm inte lägga till mig som vän bara ;-)
    Kram Maria Th

    SvaraRadera