tisdag 1 maj 2012

Det e' fan lugnt att jobba!

En speed-update på vad jag gjort de senaste dagarna.

Fredag: Tränade på morgonen, en power-walk. Sen åkte vi i superfart ner hit för att kolla in när de flög över Hudson-floden med Space Shuttle Enterprise. De flög över Frihetsgudinnan, The Intrepid och sedan vidare till JFK Airport. Det var otroligt maxat. En rymdfärja i stan på låg höjd. Sen var vi på The Intrepid Museum och kollade in båten (The Aircraft Carrier), flygplanen och allt annat som hör ett museum till. Hela tiden tänkte jag på Top Gun. Såklart.
Fredagkväll drack vi vin och åt middag.
Lördag: Träning på morgonen. Lunch på Serendipity 3 (ni minns va) och sedan shopping där jag köpte två handväskor varav en var en Furla för er som vet något om väskor.
Lördagkväll ute på en krog med 8 vuxna där vi drack pitchers av Sangria som om det inte fanns någon morgondag. Jag tror på riktigt att vi drack fler än 10 pichers. Och rött vin och tapas på det. Längesedan jag skrattat så mycket. Barnvakteriet gick också bra. Det var värt sina 140 dollar. Inget är gratis i den här stan.
Söndag: lite trötta i luvan men tränade ändå, en powerwalk. Sen gjorde vi brunch för 11 personer och drack kaffe som om det inte fanns någon morgondag. Vid det här laget hade jag också blivit rejält förkyld och hade feber. Kvällen blev lugn.
Måndag: Central Park med Strawberry Fields och Dakotabuildning som huvudattraktion. Alltså platsen där John Lennon blev mördad och minnesplatsen till hans "ära". Sen båttur till Frihetsgudinnan med guidning över lower Manhattan. Vi fick se när Freedom Tower blev den högsta byggnaden på Manhattan igen då det officiellt hände klockan 14 när vi åkte förbi. Nu "sprang" Freedom Tower om Empire State Building som varit högst ända sedan Twin Towers föll den 11 september 2001. Freedom Tower står på samma plats som Twin Towers och är ännu inte helt klart men nu är det högst. En viktig plats och markering för New Yorkarna. Som vi nu också tillhör utvandrade som vi är!!! Min största behållning av båtresan var dock att jag fick veta i vilket hus Leonardo DiCaprio bor. Ja, sån är jag.
Tisdag: idag. Shopping på agendan. Köpte ett paljettlinne i tokorange på Armani Exchange.

Utöver det här har jag skött alla mina andra uppgifter som mor och husmor. Och allt det där andra som tillhör livet. Jag klagar inte. Men lugnt....LUGNT...det är det inte.

Jag ska försöka ta hand om bloggen lite bättre i fortsättningen. Besök till trots. Lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar