måndag 19 maj 2014

Nu bli're fest för de Grayska barnen

Vi lyckades få Sockerbit, den svenska godisaffären här i New York, att lägga undan hela 12 burkar (!) av fiskbullar som pappa var och hämtade idag. Sommaren är räddad och jag har enkla snabbmiddagar att laga när skolan är slut. Ibland saknar man de där snabba rätterna, köttbullar, korv, blodpudding, - och fiskbullar då - som vi har i de svenska matvaruaffärerna. De där som man kan ha hemma och "ta till" när det behövs. När paniken slår till. 

Ingen panik här i sommar.

3 kommentarer:

  1. Åh fiskbullar! Brukade under studenttiden göra en fiskgratängvariant av dom. Dvs ner med mos i en ugnsform, ösa i fiskbullar ( hummersås) i mitten & en massa riven ost på! Gott!

    SvaraRadera
  2. Bra idé!!! Sen kanske man kan börja med riktig fiskgratäng...något mina barn tyvärr inte gillar lika mycket.

    SvaraRadera
  3. Jag brukar koka ris o lägga i en gratäng och fiskbullar över o riven ost o gratinera i ugn. Mums säger mina barn. Bra snabb enkel rätt.

    SvaraRadera