söndag 13 januari 2013

Peppar, peppar...

Än så länge är det bara Nelle som är sjuk men det är som att gå på mycket tunn is det här med magsjuka. Och inte ropa "hej" förrän... Jag skulle kunna rada upp alla gamla visdomsord/ordspråk på hög men visst är det så med magsjuka - man tror att man klarat sig och så "bam!", så ligger man iallafall där och flämtar framför toastolen.

Igår så gjorde vi ingenting. Verkligen ingenting. Vi skulle ha middagsgäster (sorry A, GO & I) men vi var såklart tvungna att ställa in. Vi hade planerat att bjuda på Tex Mex och lite annat gott men nu ligger den där maten i kylen och stirrar på oss. Vi åt förvisso Chicken Fajitas igår till middag men det var motvilligt. Jag gillar verkligen Fajitas och det var därför det var motvilligt...ni förstår...alltså, om det kommer på bakskjuts, så blir det lite svårt att äta det i framtiden. Jag har en sådan erfarenhet med Haloumi, som jag också verkligen gillade tidigare. Och knappt kan äta idag. Ok, lite för mycket info för er kräsmagade va?

Idag då. Planen är: pyjamas hela dagen, tvätta resten av berget med täcken och kuddar (barn kräks alltid ner ALLT i hela sängen, eller hur? Lite som en snökanon...) och så ta hand om lillan. Som just kräktes igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar