onsdag 1 maj 2013

Åh herregud en kopp kaffe på morgonen...

Vad är godare? Än en god kopp kaffe på morgonen? Starkt, varmt med lite mjölk. Herregud vad jag är vanemänniska.

Ja, den där detoxen var väl ingen höjdare precis men jag höll ut i 2 (ha ha!) hela dagar. Utom det där lilla övertrampet med rostmackan...ok, mackorna. Och den halva kaffekoppen igår. Och faktum är att dag två var inte alls lika hemsk. Skulle kunnat fortsatt idag men ärligt talat, självsvält - även i ett gott syfte som detox - ligger inte för mig. Så det får vara.

Och angående dag ett, när jag mådde pyton så undrar jag om jag inte åkt på något virus egentligen. Flera här i huset klagade SAMTIDIGT över magont (kramper) och kraftig yrsel och MYCKET sänkt allmäntillstånd, så kanske det var därför jag var så risig som jag var. Ligga och sova hela dagen och somna kl 20.30 ÄR INTE normalt. Och jag åt ju även frukt och grönt så det var ju inte så att jag svalt???

Nåja, syftet var för mig att få en nystart och försöka rensa bort sockret. Jag ska försöka dra ner på det raffinerade sockret (som är 2010-talets GIFT!) och äta sunt. Jag äter redan idag sunt om man räknar bort sockret så nu hoppas jag på att lite karaktär ska hjälpa mig på vägen. Träningen i veckan består hittills av en PowerWalk på måndag och ett styrketräningspass. Nu gäller det inför sommaren, guys! Hur går det för er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar