torsdag 2 maj 2013

Det finns bloggar och så finns det bloggar

Den här bloggen är en dagbok, som jag beskrivit många gånger förr. Jag skriver när jag känner för det och vad jag vill. När jag började blogga så "började jag bara". Utan plan och utan att kunna.

Idag träffade jag en av mina promenadkompisar på bussen hem. Vi hade båda varit i stan och hon hade varit på en bokhandel för att skaffa litteratur om hur man startar en blogg, hur man driver en blogg o.s.v. Hon ska börja blogga men vill ha koll först på hur man gör samt att hon vill att bloggen ska bli stilistiskt snygg. Research helt enkelt. Jag blir så imponerad av människor som är sådana. Som gör SAKER OCH TING ORDENTLIGT. Inte bara "gör".

Men sen tänkte jag att jag faktiskt också gör saker och ting ordentligt. Ibland. Igår till exempel så städade jag hela lägenheten. Och fuskade nästan ingenstans. Alltså jag dammade HELA ytan, jag dammsög i hörnen, under soffan...Skrubbade tvättstället med en gammal tandborste för att komma åt runt kranarna. Min kusin frågade mig en gång hur jag kan ha så rent hemma jämt, om jag har något system. Ja, det kanske jag har kom jag på igår. Jag gör det grundligt och fuskar inte. Hur konstigt det än kan låta. Så ibland är jag också "en av dem".

Inte mycket vettig information i det här inlägget. Torsdagen den 2 maj i New York.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar