söndag 3 november 2013

Arg på mig själv

Köpte några jättefina badlakan och handdukar när vi bodde i Paris. De är så pass fina att vi alltid får kommentarer om hur fina de är och frågor var vi köpt dem. Handdukarna var från Habitat och idag har jag totalförstört dem. 

De hade blivit illaluktande (mycket blir det eftersom tvättmaskinerna här inte tvättar riktigt rent) och jag tänkte att jag tar och tvättar dem med lite klorin för att descinficera. Man kan säga att jag tog lite dör mycket. Nu är de diarrebruna och VERKLIGEN fula. Hade det varit någon annan i familjen (ingen nämnd, ingen glömd) som gjort detta så hade jag blivit vansinnig. Skogstokig. GALEN!! Nu är jag bara genuint arg på mig själv i hela kroppen. Känns som att hela dagen blev förstörd. 

Tänker igen på indianen som sa att "om du äger mer än 80 saker så äger sakerna dig".

Vill ni se bild?

4 kommentarer:

  1. Färga om dem som ny igen kanske?

    SvaraRadera
  2. Jag önskar att det gick men de är randiga...tidigare i vackra grå toner, rosa, rött, beige. Nu...detta! Diarré. Snyft.

    SvaraRadera
  3. Det här var ju inte roligt Lotta! När jag läste det här var jag tvungen att gå och krama om mina två fina handukar som du köpte på samma ställe. Kommer du ihåg? Svarta, fina med ränder lite här och var. Supermatchiga i vår lilla toa. Kram på dig/Lottan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, i sanning inte roligt. Richard påpekade just att jag uppfunnit en ny färg-senapsrosa. Urk!

      Radera