fredag 8 november 2013

Vilken dag

Och den är inte slut än... 

Vet inte vad det var i "luften" i natt men det verkar som om de flesta kvinnfolk jag känner, har sovit dåligt i natt. Skumt. Jag vaknade iallafall efter mardrömmar och oro outvilad och det har hållit i sig hela dagen. 

Dagen ja.

I morse skulle jag och min besökare (ska fråga om hon vill vara med på bild) åka in till Rockefeller Plaza för att njuta lite atmosfär. Julgranen var på väg till stan och skulle upp idag, så det skulle vi titta på, och så skulle vi besöka min favoritaffär, Anthropologie. När vi kom till tunnelbanan började det. Min vän hade glömt sitt tunnelbanekort och fick vända hem igen. Jag hade en långt tidigare planerad träff med min kompis Natalie från Denver kl 11 och var tvungen att åka in till Rockefeller så vi delade på oss. Besökaren hade en date på FN med min man!

Natalie hade en tid bokad hos en "stjärnfrisör" och skulle färga håret, från blond till mörkblond, och vi skulle mötas på salongen och sedan gå ut och äta lunch tillsammans. Det var iallafall planen. När jag kom dit kl 11 så hade hon sin tredje omgång färg i håret och hon bad om ursäkt för att hon inte var riktigt klar. Sen la de in slingor, toning, glansinpackning...Gud vet vad, och en timme senare var hon klar och skulle torka håret. Håret. Som då var ROSA! Natalie (och även stylisten!) fick en smärre chock och de fick börja om igen. Nya färger, nya inpackningar... 

Jag tog med mig Natalies dotter och gick och handlade sushi och det blev en ganska trevlig dag ändå. Om än på en frisörsalong. Här är vi efter sista omgången färg framför Julgranen med stort J.
Jag tycker hennes färg blev jättefin i slutändan men visst är det typiskt att när man verkligen ska "unna sig" så blir det såhär. För det är i sanning inte gratis att gå till en toppsalong.

Ikväll ska vi ut på restaurang. Får se hur det blir...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar