söndag 3 november 2013

Helgen då?

Jorå. Fredag kväll var en lugn hemmakväll. Barnen hos kompisar och jag och Richard såg film. Iron sky. Googla om ni inte vet vad det är för film, "Space Nazis"....say no more.

Lördag. Fotboll, fotboll, fotboll och sedan barnvakt. Tränade också, en lugn löprunda på ca 5 km. Båda barnen vann förresten sina matcher och ligger nu etta i respektive liga, tror jag. Här en bild, jag tror att Edwards lag har lika många nationaliteter som spelare!

Söndag. New York Marathon! Richard och barnen åkte iväg och tittade på 1st Avenue och jag och en kompis tog oss ett eget träningspass under tiden. 6 km löpning/power walk och så 60 utfall, 60 knäböj, 60 upphopp, 60 armhävningar (på knä), 60 dips, 3 minuters planka, sidoplanka och 60 rygglyft. Allt på fotbollsplanen. Där jag tydligen lever större delen av mitt liv här i NYC!

Ikväll har vi ätit familjemiddag med gott kött, ugnsrostade rotfrukter och gorgonzolasås. Och nu tänker ni liksom jag - kontraproduktivt - men då säger jag: -Jag tränar att få äta. Gott!!!

Nu ska jag gå och svära över mina handdukar litet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar