måndag 3 december 2012

Har ingenting att berätta

Ligger här med flottigt hår och väntar på att barnen ska komma hem. Vi har haft en bra helg men med för lite sömn för oss allihopa. Igår var vi och hälsade på ett par vänner i Brooklyn och kom inte hem förrän klockan 10. Jag vet, oansvariga föräldrar men allt tog bara så lång tid. I lördags hade Nelle två kompisar som sov över och kombinationen att den ena var kvällspigg och den andra morgonpigg blev lite för mycket för oss. Det känns att det är längesedan vi hade de där helgmorgnarna som innebar att man fick "turas om" att ha sovmorgon. Nu sover våra barn ut när de kan. Precis som vi. Men deras kompisar gör det inte. Nåja, man överlever.

Var och handlade mat tills i veckan idag. Blir fisk till middag idag. Kyckling i morgon. Pasta på onsdag. Kanske broccolisoppa. Och alltid Tex Mex på fredag.

Det var väl det. Klart slut. Förresten! Hoppas ni inte fryser därhemma. Vore fel av mig att berätta att det är strålande sol och 15 grader varmt här idag va?

2 kommentarer:

  1. Lotta!
    Jag tycker synd om dig som har sol och femton grader. Här är det SNÖ och KALLT, riktigt vinterväder och JULSTÄMNING till 100%.

    Skulle inte byta :)

    SvaraRadera