onsdag 5 december 2012

Lite avundsjuk är jag nog ändå

Snökaos i Sverige! Snöslungor och uteblivna bussar! Elavbrott! KKAAOOSS!! Och ja, lite avundsjuk är jag. Förra året ville Edward ha ett "Snowracer-kalas" när han fyllde år. Han ville bjuda sina kompisar på Quesadillas hemma och sedan gå ut i Blecktornsparken eller Vita Bergen och köra Snowracer. En ganska modest och helt genomförbar önskan om det finns snö. Då han fyller den 20 december så trodde vi att "saken var biff" med tanke på hur åren innan sett ut. Som ni alla kanske kommer ihåg så kom det ingen snö förra året. Lite spridda flingor kanske men det kom aldrig SNÖ. Så något kalas i snön för Edward blev det aldrig förra året. Och så tittar vi på nyheterna hemmifrån idag. Det är verkligen ödets ironi.

Det är bra härligt med snö på vintern. Iallafall när den är på riktigt och kommer för att stanna. Att ha snö lite "sisådär" tycker jag däremot inte om. Ska det va' så ska det va'! Njut alla ni där hemma av snön. Lite avundsjuk är jag som sagt på er som kommer få en vit jul.

PS till alla läsare som kommer norrifrån. Ja, jag vet att vi säger "Bob" om Snowracer men min läsekrets är ju så bred så jag kände att jag måste använda den riktiga glosan. Tihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar