onsdag 12 december 2012

Vad ska man säga om den här dagen då?

Jag tränade inte i morse. De dagarna blir alltid lite sämre dagar för dagen har ju liksom inte "börjat bra". För jag tycker faktiskt att det är en bra dag när börjat den med träning.

Min träning har haft lite slagsida på sistone. Dels har jag känt mig krasslig, bihålorna eller vad det nu är, men jag heller inte haft någon direkt motivation. Det har inte känts lika kul. Jag vet egentligen inte varför men trist är det. Jag tycker att jag "tappar" direkt nuförtiden. Jag blir tröttare, äter sämre och kommer snabbare in i den dåliga spiralen. Nu HAR JAG JU faktiskt tränat regelbundet ändå (powerwalks och styrketräning) men inte med den där glädjen som jag kände i våras. Jag funderar på att kanske börja träna i grupp på något. Yoga, pilates...vi får se. Vågen har börjat gå lite långsamt uppåt så något är det dags att ändra på. Vet heller inte om det är så nyttigt med den där påsen Riesen-kola jag äter nästan varje kväll..?

Ni ser att jag behöver peptalk va?

3 kommentarer:

  1. Kom igen nu Lotta! Kan jag så kan du! Vad hände med PT:n och marathon? Skärpning!!! ;)

    Och god jul ;)

    SvaraRadera
  2. Ladda ner ShapeUp appen. Den funkar faktiskt ganska bra. Det blir kanske inte roligare att träna men man tävlar lite med sig själv och det peppar i alla fall mig en del.

    Kram och och god jul!

    Lisa B

    SvaraRadera