söndag 9 september 2012

Jag har varit mitt i livet

Torsdag: konsert på Yankee Stadium med en av världens, om inte världens, största kvinnliga artister. Madonna. "Förband" var Avicii, en hyllad, ung, fantastisk, svensk DJ som verkligen gjorde sitt bästa för att få igång publiken. Och han gjorde det bra. Konserten varade i 1,30-1,45 och vi var helt döva när vi gick därifrån. Jag ska aldrig, aldrig mer gå på sådan stor konsert utan öronproppar. Men hon är otrolig denna 53-åring. "Adaptable" tror jag New York Times kallade henne. Adaptable till tiden. Till samtiden. Hon är verkligen otrolig. Så glad att vi gick.

Fredag: Rejäl dos verklighet. Nellan har öroninflammation igen och vi var tvungna gå till doktorn. Och Apoteket. Ny upplevelse men nu vet vi hur man gör. Sen drog vi till Boston. Dit tar det 5 timmar i bil men sedan var vi hos våra kära vänner, C-M och C för att ha en mys-helg. Vi åt middag och satt uppe ganska länge på fredagen. Det är svårt att inte göra det när man har mycket att prata om. Som man har med vänner.

Lördag: årets sista(?) dopp i havet och nykokt hummer på kvällen. Kunde inte blivit en bättre dag. 

Söndag: husvisning i Marblehead som ligger utanför Boston (inte för vår räkning, nej!) och sedan lunch och rester från helgens frosseri. Ett tips är att ni testar den holländska osten Robusto. Med fikonmarmelad. NI KOMMER INTE ATT BLI BESVIKNA! Sedan åkte vi och drack en kopp kaffe hos bekanta inne i Boston. På vägen dit bevittnade vi en motorcykelolycka och var först "på plats". Richard ringde 911 och det tog inte tre minuter så var tre ambulanser på plats! Flickan som körde var vid medvetande men det var otäckt att se.

Nu är vi efter fem timmars körning hemma igen. Jag ska sova. Kanske kan jag visa lite bilder i morgon. Min mobil fungerar ju inte men jag ska se vad jag kan göra. Hoppas er helg varit lika bra som vår.

Peace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar