lördag 24 mars 2012

Finn ett fel

Grillfest i torsdagskväll. Det hade varit över 25 grader varmt på dagen och vi gjorde knytkalas med grillad lax, grönsaksspett, flera sallader, röror, bröd, korv och annat gott på bordet. Vi drack också lite vin och öl vilket såklart är HELT förbjudet. När "polisen" kom (den finns en ö-polis, RIOC=Roosevelt Island Operating Company, som är ungefär som Securitas) så åkte alla flaskorna snabbt bort från bordet och sen när de cruisat förbi var allt som vanligt igen. Ska en annan gång berätta om när vi fick parkeringsböter av RIOC på ön... Det finns ett fel på bilden, kan ni hitta det?
Ledtråd: värme/kyla.

De här borden och grillarna ligger i anslutning till vårt hus och precis ovanför (till höger i bilden) ligger en utomhuspool med solstolar som väntar på säsongen. Tydligen är den öppen maj-september. Även om vi inte bor PÅ Manhattan (vilket vi ibland kan sörja) så kunde det inte blivit bättre med barnen.

Idag är det lördag viket betyder lördagsgodis!!! Ha en bra dag alla.

3 kommentarer:

  1. Lotta, du har alldeles för mycket kläder på dig...:-)
    din vän i solna-viken

    SvaraRadera
  2. På pricken! När andra har shorts trivs jag i höstjacka!

    SvaraRadera
  3. Exakt, höstjacka låter som ett givet val när det är 25 grader varmt. Här är det typ tio grader i dag och jag promenerade från solna till st eriksplan, min nya motion, går ner lite i arbetstid fom nästa måndag för att hitta motionera lite.
    kram
    annika

    SvaraRadera